Switch To Mobile Version

Versace ontwerpt najaarscollectie voor H&M

Dit najaar is het de beurt aan Donatella Versace om een collectie te designen voor de Zweedse kledingwalhalla.

Je slaapzak hou je op 17 november 2011 paraat, want dan ligt de Versace for H&M collectie in driehonderd filialen over de hele wereld. Hennes & Mauritz meldt dat het om een iconische reeks kleding zal gaan: leer, veel prints, kleur en uitbundigheid. Voornamelijk een partycollection met die veel jurken telt, studs en grote catchy sieraden. Maar natúúrlijk ook torenhoge stiletto’s. Donetalla’s creaties zullen niet alleen in de fysieke shops verkrijgbaar zijn, maar ook in de online shop van H&M. In het laatste geval dus geen slaapzak, maar enkel de wekker

Dan nog meer goed nieuws, want Versace houdt het niet alleen bij een najaarscollectie, maar komt ook met een spring collection, die vanaf 19 januari 2012 te verkrijgen is in landen die beschikken over een H&M webshop.

Donatella over de samenwerking: “Ik ben heel enthousiast en om op deze manier de brede klantenkring van H&M te bereiken. De collectie is typisch Versace en perfect voor H&M en Versace fans wereldwijd.”

La Donatella gaf gisteren (20 juni) al een kleine sneak peek tijdens de Versace men show in Milaan, door een jurk te dragen uit de Versace for H&M collectie. Zie foto hieronder.

3 reacties tot nu toe

  • Wauw, als de rest van de collectie even mooi wordt.. ligt mijn slaapzak al klaar :)

    Comment door Liesbeth (candyandtreats), June 21, 2011 om 9:53 am
  • oeeh, ik ben benieuwd naar de heels!

    Comment door Suzanne, June 21, 2011 om 3:33 pm
  • Yeah!

    Comment door Paula, June 23, 2011 om 1:16 pm

Plaats een reactie