Switch To Mobile Version

Het Nick en Simon avontuur van Margriet

Nick en Simon zijn deze week gasthoofdredacteuren van Margriet 25. Een bijzondere combinatie. En, gul dat ze zijn die Nick en Simon, trakteren ze heel Sanoma Media op een miniconcert. Wat weer leidt tot ordinair fangedrag van mijn kant.

Het zangduo komt met de lift naar beneden en meteen zijn mijn ogen gericht op het achterwerk van Simon, dat extra goed tot zijn recht komt door een zwarte slimfit denim. Beel-dig. Wát een figuurtje. Om te smullen. Jan Kooijman en Arie Boomsma eat your heart out. Bovendien doet Simon een niet te plaatsen sexy move met zijn microfoon wanneer hij uithaalt. Het zijn de kleine details die ’t m doen. Maar de grappen van hoog niveau én het feit dat ik swing op een typisch tuttig Nederlandstalig liedje (komt zélden voor), maakt mij officieel de eerste Surinaamse Nick en Simon fan. Hieronder 3x bewijsmateriaal. Zelf gefilmd, dus ook zelf spierpijn.

Nick en Simon doen hun allernieuwste single Een zomer lang.

Verwennen ons vervolgens met meezinger Rosanne.

En sluiten af met het prachtige Pak nu maar mijn hand.

2 reacties tot nu toe

  • Ja, ik begin ze ook best leuk te vinden. Steeds leuker.

    Comment door Paula, June 20, 2011 om 12:33 pm
  • Wat een leuke video’s!

    Comment door Korting Amsterdam, July 5, 2011 om 10:11 am

Plaats een reactie