Switch To Mobile Version

Fotoreport: Opening Topshop Amsterdam in SPRMRKT

Gisteravond vond de opening van Topshop in Amsterdam plaats. Een shop-in-shop in SPRMRKT.

Elke fashionista heeft erop gewacht: de dag dat Topshop zich nestelt in Amsterdam. De geruchten waren al geruime tijd daar en nu werkelijkheid. Dat moest gevierd worden met een feestelijke opening met heel modeland NL aanwezig. Van mode-ontwerpers tot bloggers en van BN’ers tot modejournalisten. Een modemix van onder anderen Fiona Hering, Leroy (CommeDesLeroi), Bas Kosters, Lieke van Lexmond, Yara (thischicksgotstyle), Bastiaan van Schaik en Jean Paul Paula. Kortom: the whole fashion shabbang.

Slechts 40m2, maar wel veertig vierkante meter gevuld met ‘Top’stukken: zomerse harembroeken met fraaie dessins tot tanktops in zomerse pasteltinten. Ook de make-uplijn is verkrijgbaar in het Amsterdamse filiaal.

Een klein hoekje met schoenen gevuld met vrolijke sandalen en strand-eske wedges. Helaas geen stiletto’s, maar ik vind wel een favoriet. Namelijk een kittig avondtasje met slangenprint. Zie onderstaand fotoverslag voor niet alleen fashionable folks, maar ook items uit de collectie.

TIP: KLIK OP AFBEELDING OM TE VERGROTEN

De sfeer zelf proeven? Topshop in SPRMRKT vind je aan de Rozengracht te Amsterdam. En flink shoppen! Want wie weet dat we bij groot succes een échte Topshop krijgen à la Londen.

5 reacties tot nu toe

 • Helloo kan iemand me vertellen hoe het te bereiken is vanaf Amsterdam CS.. Thanks babes

  Comment door Siebel, June 10, 2011 om 10:06 pm
 • Tram 13 of 17 en Rozengracht/Marnixstraat uitstappen

  Comment door Kirsten, June 11, 2011 om 2:26 am
 • leuke fotos!
  wordt het interview met demy ooit nog geplaatst?

  Comment door Chloe, June 12, 2011 om 8:29 pm
 • Heet ‘ie serieus : Jean Paul Paula
  Voel me beroemd.

  Comment door Paula, June 14, 2011 om 6:03 pm

Plaats een reactie