Switch To Mobile Version

Poll: Wie wil jij zien op de buis (en wie niet)?

Eén rondje Twitter en de een na de andere vrouwelijke, talentvolle BN’er wordt met de grond gelijk gemaakt. Zo heeft tv-personality Yolanthe het zwaar te verduren. Kortom, de frustraties zitten hoog. Hoe zit dat met de jouwe?

[poll id="9"]

10 reacties tot nu toe

 • All of the above!

  Comment door Virginia, May 24, 2011 om 2:33 pm
 • Ik vind Daphne Deckers het meest irritant (van de velen :P)

  Comment door Charley, May 24, 2011 om 2:42 pm
 • yolanthe + stacey eigenlijk, maar dan kies maar stacey omdat ze x factor verpest.

  Comment door nono, May 24, 2011 om 6:22 pm
 • Allemaal! Britt mag wel een eigen show! Kunnen we nog een beetje lachen!

  Comment door Tat., May 25, 2011 om 3:01 am
 • Ik wilde voor Yolanthe stemmen maar dacht ineens aan Lieke v. Lexmond!! Mijn gunst, wat is zij vervelend zeg! Ik vind TUDB echt super, maar ik weet niet wat die producenten dachten toen ze haar gevraagd hebben. En voor Xfactors’ insider show mag er ook iemand anders gevonden worden

  Comment door Niecy, May 25, 2011 om 11:56 am
 • daphne deckers.. overal 3 seconde pauze tussen dr woorden.. haaaaatelijk

  Comment door sammy, May 25, 2011 om 9:33 pm
 • Idd allemaal!!

  @ Sammy: Ooh daar erger ik me ook echt kapot aan! Vanavond heb ik even een avondje zonder tv, heerlijk!

  Comment door Floor, May 25, 2011 om 9:53 pm
 • Yolanthe, Stacey Rookhuizen én Nikkie Plessen.

  Comment door SanneWierda, May 26, 2011 om 11:39 am
 • Yolanthe, bah! Stacey ziet er meestal heel fashionable uit tijdens X-factor. Glennis vind ik nog wel gaan, hoeft niet van de buis af, maar meer hoeft ook niet. En Nikkie Plessen is gewoon een toppresentatrische als je het mij vraagt.

  Comment door Paula, May 29, 2011 om 7:56 pm
 • Allemaal redelijk vervelend, behalve Glennis Grace, ik gun het haar wel, ze werkt er al zo lang voor. Maar Chantal Jansen spant de kroon, haar kan ik echt niet uitstaan.

  Comment door Kelly, May 30, 2011 om 7:07 pm

Plaats een reactie