Switch To Mobile Version

De Bijenkorf lanceert typografie collectie

Op 19 april lanceert De Bijenkorf niet alleen een limited edition collectie, maar ook een eigen glossy. En dat alles in letterkunst sferen.

Daarom schrijf ik hierover. Ik ben daadwerkelijk gefascineerd door letterkunst. Deze eenmalige collectie van De Bijenkorf bevat ruim honderd speciaal ontworpen producten, die één voor één hierop zijn geïnspireerd. Fonts als Helvetica en Zapf spelen hier beide een grote rol in.

Leuk: merken als Arma, Hans Ubbink, Nijntje, Tommy Hilfiger, McGregor en G-star hebben de producten ontworpen. Nog leuker zijn de kleuren, want naast de basiskleuren zwart en wit, is er gebruik gemaakt van de felle kleuren fuchsia, cyaan, magenta en geel.

Maar je wordt nog meer verwend. De Bijenkorf lanceert namelijk op dezelfde dag een eigen glossy tijdschrift onder de titel Inspiration, met daarin aandacht voor de verschillende werelden van het warenhuis. Denk aan 130 pagina’s vol mode, boeken, cosmetica, living en muziek.Ook in hierin komt het typografie thema terug.

Zowel de collectie als Inspiration vind je vanaf 19 april bij De Bijenkorf.

2 reacties tot nu toe

  • Oehhh, kan niet wachten !!
    ben trouwens gek op de Bijenkorf !!

    Comment door Nagina, March 9, 2011 om 11:12 pm
  • Echt heel leuk, ik wil zeker dat tijdschrift kopen.
    Ik hou ook van de Bijenkorf! :D

    Comment door Paula, March 10, 2011 om 7:38 am

Plaats een reactie