Switch To Mobile Version

3x leuke snowboots

Man man man, die sneeuw is niet weg te krijgen. Leuk, een witte kerst, maar koud zijn onze voetjes. Ook met lompe snowboots kun je er hip uit zien. Kijk maar…

Als eerste vind je de legendarische sneeuwlaarsjes van Rubber Duck. Elk jaar rond deze tijd gaan deze sneeuwkanjers als warme broodjes over de toonbank. Ik heb drie adresjes voor je waar je ze kunt scoren: via Rubber Duck zelf, www.rubberduck.com, via Asos Asos.com of via Zalando Zalando.nl

Deze wilde zebra snowjoggers kosten €125,00

Dan. Stijlvolle kaplaarzen van Hunter Wellington. Let wel: waterdicht, maar niet warm. Handig voor onderweg om de broekspijpen droog te houden. Eenmaal aangekomen op de plek van bestemming trek je snel je ladylike schoeisel aan.

Koop ze bij Asos voor €83,88

E-nig, vind ik de onderstaande warmhouders van Moon Boots. Maar m’n vriend denkt daar heel anders over. Die lag daadwerkelijk in een deuk toen ik ze paste. Ik heb ze dus niet gekocht. Is jouw vriend wat verdraagzamer? Dan raad ik je aan om er helemaal voor te gaan. Ik heb alleen de nepperdjes kunnen passen en heb geen idee waar je de ‘echte’ Moon Boots in Nederland kunt vinden. Wél online. Zie deze speciale snowboots site.

Tecnica Moon Boots Red, €42,00

12 reacties tot nu toe

 • Zien er leuk uit allemaal!

  Comment door Femke, December 21, 2010 om 10:16 am
 • Hmm ik denk er ook sterk aan om maar eens een paar in te slaan. Die leren Uggs bleken niet zo waterdicht en ik glij er gruwelijk mee uit

  Comment door Esmee Noëlle, December 21, 2010 om 10:46 am
 • Sorry maar ik moet eerlijk zijn: alledrie vreselijk! Alhoewel in deze bittere tijden comfort boven stijl gaat natuurlijk :)

  Comment door Lotte, December 21, 2010 om 10:47 am
 • Die Moon Boots had ik toen ik klein was: nostalgie!

  Comment door Susanna, December 21, 2010 om 4:27 pm
 • Ik vind ze ook niet zo… Doe mij maar de regenlaarzen van Supertrash :)

  Comment door Stefanie, December 21, 2010 om 7:01 pm
 • Die van Hunter Wellington vinden wij fantastisch! “E-nig Bruut, vind ik ze.” zei mun mokkel!

  Comment door Eddy_litE, December 21, 2010 om 9:42 pm
 • @Lotte; Co-sign “Comfort boven stijl” (LET OP! Dit geld alleen met SNEEUW!)

  XOXO.

  Comment door Niecy, December 21, 2010 om 11:46 pm
 • Hier verkopen ze ook hele leuke laarzen (en stuk goedkoper) Paar dikke sokken and ur good to go :)
  http://www.chimaeru.nl/?osCsid=662ebc1264db7ab9bd775ee4803fa666
  Ik heb deze: http://www.chimaeru.nl/lichtbruinroze-regenlaars-p-252.html

  Comment door Emmy, December 22, 2010 om 10:16 am
 • Ik ga voor de duckies!

  Mijn Eskimo Jogger Chestnuts van Rubber Duck worden vaak afgedaan als ‘lelijk’ maar ik hou van ze!

  Comment door Patty, December 22, 2010 om 11:37 am
 • Ik heb die rubberducks!!
  ze zijn echt zo fijn.. echte aanraders !!

  Comment door Nagina, December 23, 2010 om 1:58 pm
 • duh

  Comment door Lotte, December 23, 2010 om 5:23 pm
 • Een kennis van mij heeft die echte rode boots. Ik kwam haar tegen gister. Alleen ik heb geen idee waar ze die vandaan heeft.

  Comment door Kimberley, December 27, 2010 om 6:18 pm

Plaats een reactie