Glamour's detox your wardrobe veiling

Twee maanden geleden werden lezeressen opgeroepen door de Glamour redactie om hun garderobe te ‘detoxen’ voor het goede doel. De beste stukken zijn aankomend weekend verkrijgbaar.

Ook celebs en designers droegen hun steentje bij. Zo worden in de VIP shop-in-shops in de Bijenkorf unieke items verkocht van onder andere Sienna Miller, Anouk, Sylvie van der Vaart, Katja Schuurman en Linda de Mol. Dat belooft wat!

De opbrengst van de veiling wordt volledig gedoneerd aan Orange Babies. Daarnaast maakt een van de inzenders kans op 10.000 euro shopping money.

Dat is nog niet alles; Glamour organiseert een bijzondere Dutch Design Detox fashion show en veiling. Ongeveer dertig Nederlandse designers, waaronder Viktor & Rolf, Marlies Dekkers en Claes Iversen doneerden exclusieve designer musthaves. De items worden gepresenteerd door BN’ers als Lieke van Lexomand en Quinty Trustfull. Na de fashion show worden de items geveild.

Zie je onderstaande laars van Pollini die ooit van Beertje van Beers was wel zitten? Wees er dan bij aanstaande zondag 14 maart vanaf 12.00 uur in de Bijenkorf.

De fashion show en veiling beginnen om 13.30 uur.

www.glamour.nl

Plaats een reactie


* = (verplicht)