Shopping special: Primark & New Look

Na geduldig op het juiste moment te hebben gewacht, heb ook ik een bezoek mogen brengen aan Primark en New Look te Rotterdam. New Look kende ik al vanuit België, maar met Primark moest ik nog kennis maken.

Primark is een winkelketen uit Engeland die haar collecties over de toonbank laat gaan voor spotgoedkope prijzen. En dat wordt door shopping Nederland flink op prijs gesteld wanneer het oog ook wat wilt: de shopping items zien er namelijk belissima uit.

De kleding viel enorm tegen en was naar mijn mening vergelijkbaar met kleding van de markt. Sommige basics (zoals colttruien en vesten) zagen er daarentegen juist wel perfect uit. Deze waren vergelijkbaar met de kwaliteit van winkels als Zara en Mango.

Opvallend waren de accessoires. Hiervan waren de prijzen om van te schrikken in positieve zin. Een paar goed uitziende pumps zijn verkrijgbaar al vanaf €15,00. Verder kun je er terecht voor dergelijke woonaccessoires, tassen, sieraden en ander leuk spul.

Zie hieronder een fotoreportage van mijn aankopen. Op de shopping pagina kun je de prijzen bekijken. • Wat een toeval!! Ik ben gisteren ook bij Primark geweest! Ik ben het helemaal met je eens, die kleding viel mij ook erg tegen.. maar de accessoires?? Helemaal Top gewoon.

  Wel jammer dat ik je niet ben tegengekomen. Ik had je graag een keertje in het echt willen zien. Wie weet gebeurt dat nog!

  x

  Comment door Ramona, January 17, 2010 om 4:52 pm
 • Nice Girl. Ik ga volgende week maar weer eens.

  Comment door Stefanie, January 17, 2010 om 7:30 pm
 • I love Primark! Als je ooit in London bent dan moet je naar de Primark op Oxford Street! Daar hebben ze wel veel mooie kleding en veel minder marktachtig. Niet te beginnen over de accessoire afdeling!

  Comment door sathima, January 17, 2010 om 10:59 pm
 • @ Ramona Wat toevallig, volgende keer beter!

  xx
  Jamie

  Comment door jamievalerie, January 21, 2010 om 9:25 am
 • @ Sathima Echt waar? Ik ben er nog nooit geweest, but I can’t wait to go!

  xx
  Jamie

  Comment door jamievalerie, January 21, 2010 om 9:26 am
 • hoe duur zijn de tassen daar

  Comment door sanne van ee, April 7, 2010 om 5:53 pm

Plaats een reactie


* = (verplicht)