Switch To Mobile Version

Sneakers met spoed!

Op 10 november is de nieuwe sneakerwebshop sneakerwinkel.nl geopend. In de webshop vind je hippe sneakers van merken als Nike, Reebok en Onitsuka Tiger. Als je een bestelling voor 12 uur plaatst, heb je de gloednieuwe sneakers de volgende dag al in huis!

Wellicht ben je toch meer van het offline shoppen. Wees niet getreurd want de twee broers (eigenaren) hebben ook een mooie winkel in Zeewolde, waar je de sneakers dus ter plekke aan je voeten kunt voelen. Nice to know: is de sneakerwinkel enige sneakershop tussen Amsterdam, Zeewolde en Amersfoort.

www.sneakerwinkel.nl

Nike Airmax 1

2 reacties tot nu toe

  • Leuke shop!

    Comment door N., November 27, 2009 om 7:52 pm
  • Oeeh even kijken!

    Comment door Stefanie, November 29, 2009 om 11:12 pm

Plaats een reactie