Switch To Mobile Version

National Glamour Day 20% korting Blue Blood, Karen Millen

Dit jaar viert Glamour magazine haar vierde verjaardag en dat moet natuurlijk gevierd worden! Zo vindt de National Glamour Day plaats op zaterdag 3 oktober en krijg je bij het aanschaffen van het oktober nummer 20% korting bij meer dan 1269 winkels. Wat?! Ja je hoor het goed!

Ben je benieuwd of er winkels bij jou in de buurt zijn die meedoen? Zoom dan zodanig in op deze plattegrond en spot de roze G-tjes bij jou in de buurt. Interessante winkels die meedoen met de National Glamour Day zijn winkels als Blue Blood, Karen Millen, Mango, Cafe Moda, Filippa K, Hunkemoller, Laundry Indstry en natuurlijk nog veel meer!

Zorg dus dat je de Glamour van oktober op 3 oktober in je tas hebt zitten. Je hoeft het magazine namelijk niet aan flarden te scheuren, maar bij alleen al het vertonen van het blad ontvang je de korting. Best easy toch?

Kijk hier voor meer informatie omtrent The National Glamour Day.

 

glamour-oktober-groot

Plaats een reactie