Switch To Mobile Version

Hennes & Mauritz against AIDS

Modeketen Hennes & Mauritz start in samenwerking met Designers Against AIDS (DAA) dit jaar haar tweede Fashion Against AIDS campagne. Onder andere designer Dita Von Teese, zangeres Kate Perry en rockband N.E.R.D. werken mee aan het project, om te vechten tegen HIV/AIDS en jongeren van de ziekte bewust maken.

De collectie van H&M, 100% organic cotton, zal onder andere bestaan uit T-shirts en vesten. De collectie is zowel voor mannen en vrouwen en zal een onderdeel zijn van de DIVIDED afdeling van Hennes & Mauritz. 25% van de opbrengst zal gedoneerd worden aan jongeren HIV/AIDS bewustheid projecten.

Vanaf 28 mei 2009 is de collectie te vinden in Hennes & Mauritz winkels met een DIVIDED afdeling.

hm-fashion-against-aids-nerd

Plaats een reactie