Switch To Mobile Version

Fanmail aan Beau

Beste Beau, 

Al geruime tijd zit ik na te denken of ik dit nou wel moet doen. Ik ben fan van jou, terwijl al mijn leeftijdgenoten fan zijn van Chris Brown. Daarmee wil ik zeggen dat je het misschien raar vindt dat je een brief ontvangt van een 21-jarige studente in plaats van een 42-jarige droogstaande huisvrouw. Toch doe ik het. Toch besluit ik jou te schrijven. Ik zal je vertellen waarom ik jou zo leuk vind. 

Om maar even te beginnen met het feit dat je zoveel gedaan hebt. In welk tv-programma heb jij niet je gezicht laten zien? Wat een super CV. Weet je hoe dat komt? Omdat je zo kei gemotiveerd bent, en verdomd goed bent in presenteren. Als ik een programma van jou bekijk, kijk ik niet naar het programma. Maar let ik erop hoe GOED jij dat toch kan, dat presenteren. Proficiat Beau. Nog nooit heb ik jou betrapt op een knullige actie tijdens een van je programma’s. Alsof jij nog nooit nerveus bent geweest in je leven. 

Ten tweede ben ik fan van de typisch Beau van Erven Dorens overhemden. Vaak een enorm drukke print, gordijn- en of behangachtig, overigens zijn dat hemden die alleen jou staan. Vorig jaar december in Parijs heb ik enorm veel beauverhemden gezien, ik weet zeker dat je die mooi zou vinden. Eigenlijk wilde ik er één voor je meenemen, maar ik zou niet weten wanneer ik je dat zou moeten geven. En hoe psycho dat over zou komen. Hoewel, in het programma waar Peter van der Vorst bij jou op bezoek kwam, heb ik precies kunnen zien waar je woont. Ik zou dus eventueel langs kunnen komen om je een beauverhemd te overhandigen. Hoe stoer zou dat zijn? Op een rustige dinsdagavond gaat de bel. Je vrouw en kinderen zijn naar een verjaardag en je doet zelf de deur open. Vervolgens zie je een geblondeerde dwerg van 1.58m voor je deur staan met een overhemd in haar handen. ‘Alsjeblieft!’ En je durft het bijna niet te zeggen of denken, maar het overhemd is 100% je smaak. Je denkt bij jezelf: What the f*ck?! Maar wel leuk toch? De volgende dag draag je het beauverhemd van Lanvin, helemaal uit Parijs, naar je werk. 

Nog een reden waarom ik jou zo leuk vind: Je praat zo lekker als een enorme kakker. Je hebt de ultieme rollende kakker R en je haar zit ook zo heerlijk kakkerig. Evenals de beauverhemden vind ik dat alleen leuk bij jou. Alleen bij jou Beau. 

Zo pijnlijk vond ik dat, dat je eindelijk je boek Pijn had uitgebracht na 10 jaar en je ex-collega Albert Verlinde je beschuldigde van plagiaat, zonder eerst even goed te hebben gegoogled. Nota bene gedurende het programma wat jij zo lang hebt verzorgd. Een flink pak slaag, dat had Albert nodig. Hopelijk heeft het je wel wat free publicity opgeleverd en de verkoopcijfers gestimuleerd. 

Beau, ik vind je zo dope. Je bent een fantastische presentator. RTL Boulevard deed je geweldig en in Ik Hou Van Holland ben je zo lekker gezellig. Ik wil met jou chillen Beau. Wat zeg je ervan? Deal or no deal? 

Veel liefs, een vreemde studente

2 reacties tot nu toe

  • Dit heb je zo uit de Linda! Die man schrijft ook altijd brieven aan mensen…

    Comment door Anonymous, July 16, 2009 om 11:53 pm
  • Niet waar! Ik houd niet zo van valse beschuldigingen.

    Groetjes

    Comment door jamievalerie, July 17, 2009 om 6:50 am

Plaats een reactie