Switch To Mobile Version

Yay, Prime Day nu ook in Nederland!

Webshop Amazon kennen we allemaal, maar ken je Prime Day al? Prime Day houdt in: één dag lang, mega veel korting bij Amazon voor members. Korting op mijn favoriete beauty summer essentials bijvoorbeeld. Zien? Lees snel verder.

DOOR JAMIE LI

Op 16 juli vanaf 12.00 uur is het zo ver, dan is het Prime Day en kan je helemaal los met lekkere kortingen. Mijn plan? Mijn beauty summer favourites inslaan. Het lijstje is reeds gemaakt hoor. Komt-ie aan.

1. Olaplex
Perfect voor geblondeerde types zoals ik om het haar thuis nog extra te verzorgen wanneer het beschadigd is.
2. Moroccanoil Treatment Oil
Op nummer twee ook een haarproduct, altijd fijn als ik deze haarolie van Moroccanoil kan kopen met korting. Vooral in de zomer kán ik niet zonder een paar druppels op m’n haarpunten. Tip: doe een druppeltje of twee door je shampoo heen!
3. Clinique Beyond Perfecting Foundation and Concealer
In de zomer vind ik het lekker om minder camouflage-producten te gebruiken, omdat ik de helft er toch weer vanaf zweet. Daarom vind ik het ideaal om met deze concealer + foundation in één alleen wat plekjes aan te stippen en vervolgens de boel te blenden met een beautyblender. Subtiel contouren met een bronspoeder et voila: klaar.
4. Elizabeth Arden Eight Hour Cream (wonderolie)
Echt mijn lievelings-olie voor op het lichaam! Je hebt niet veel nodig van deze wonderolie van Elizabeth Arden. Wat pufjes in m’n hand en dan losjes uitsmeren op bijvoorbeeld m’n knieën, kuiten en schouders. Echt een musthave wanneer je wat meer skin laat zien.
5. La Mer The Moisturizing Soft Cream
In de zomer vind ik het prettig om een lichte dagcrème te gebruiken die wel vochtinbrengend is. Deze van La Mer is daarvoor perfect. Maar, zoals je weet is La Mer niet een van de goedkoopste merken. Hoe lekker dat je ‘m tijdens Prime Day met wat korting kan scoren, niet?

olaplex
moroccanoil
clnique-concealer
elisabeth-arden
la-mer
View all

Over Prime membership
Wanneer je Prime-member bent bij Amazon, krijg je onder meer gratis bezorging, flinke kortingen en andere leuke extraatjes. En vanaf dit jaar kan je ook genieten van Prime Day. Als je erover nadenkt om member te worden, kan je gaan voor de dertigdaagse proefperiode. Daarna zitten er kosten aan verbonden.

(sponsored)

Plaats een reactie