Switch To Mobile Version

Ronnie Flex als boyfriend: “Het liefst samen op de bank in pyjama”

In een nieuwe episode van Jamie blijft plakken ben ik een dag met rapper/zanger Ronnie Flex. Hij vertelt over zijn nieuwe huis, zijn lievelingsliedjes maar ook: op wat voor type vrouw hij valt, hoe hij is in een relatie en: op welke vriendin van Monica Geuze had hij een kleine crush?

DOOR JAMIE LI

Hoe is Ronnie?
Wat ik van Ronell Plasschaert – zoals Ronnie Flex eigenlijk heet – vond na deze dag samen? Lief en toch stoer, dankbaar, humble, tikkeltje verlegen, droog in a funny way, gereserveerd en vooral onwijs muzikaal. Ronell, Ro, Nori, Ronnie, Flonti Stacks, Sneuvi oftewel Ronnie Flex had me al met zijn muziek, maar verraste me nu ook met zijn mooie persoonlijkheid. Jou ook? Ga er even lekker voor zitten en check de nieuwe aflevering hieronder.

Plaats een reactie