Switch To Mobile Version

Hier moet je echt even voor gaan zitten

Ik heb een nieuwe serie. Zelf bedacht, zelf gedraaid, zelf geëdit en zelf vormgegeven. Doodeng dus, maar ik vind het zelf hartstikke tof geworden. Zie het maar als mijn nieuwste Youtube-creatiekindje.

DOOR JAMIE LI

Maak kennis met Jamie blijft plakken: eentje waar je echt even voor moet gaan zitten. Geen vluchtig snackvideootje, maar eerder een long watch, zoals ik dat graag noem. In deze serie volg ik een dag lang een bekende en/of inspirerende Nederlander die ik leuk vind. Vervolgens vat ik onze dag samen in een video, wat basically een gekke kruising is tussen een short movie, mini-docu en een vlog. Met lijpe muziekjes, luchtige dialogen en natúúrlijk wat je van mij gewend bent: een video met HUMOR.

Ga er lekker voor zitten. Pak popcorn, rode wijn en een blikje cola en dan wens ik je veel kijkplezier. In de eerste aflevering volg ik één van mijn lievelingsmensen: Ali B. Waarom Ali? Omdat hij mij inspireert, zoveel tegelijk kan en doet, en duh, omdat-ie grappig is.

Ik wens je veel kijkplezier. Komt-ie.

1 reactie tot nu toe

 • Hi Jamie,

  Harstikke leuk bedacht volgens mij zit je nu helemaal in je kracht en je kilo’s kwijt en heel veel creativiteit en inspiratie.

  Vind wel dat er zo weinig aan deze website gedaan word. Snap wel dat je het superdruk hebt.

  Ga zo door.

  Shirley

  Comment door shirley, November 3, 2017 om 1:00 pm

Plaats een reactie