Switch To Mobile Version

super_mario_bros_final_conditioner_0
super_mario_bros_final_master_wax_0
super_mario_bros_final_essence_absolue_0
super_mario_bros_final_shampoo_0
View all

Game on! Shu Uemura X Super Mario Bros

Tijdens een stormachtige nacht in Tokio neemt Super Mario je mee tijdens zijn stoere avontuur om Princess Peach te helpen met het beschermen van Mushroom Kingdoms grootste schat. Namelijk de nieuwe haarverzorging- en stylinglijn van Shu Uemura. Hoe leuk.

DOOR JENNIFER LETHER

Het beautymerk slaat de handen in een met Super Mario Bros en heeft speciaal voor de feestdagen deze bijzondere haarproducten ontwikkeld. De shampoo, conditioner, wax en beschermingsolie worden gekenmerkt door de iconische, pixelige Super Mario Bros uit 1985.

De gezellige producten zijn vanaf half november beschikbaar op www.shuuemura-usa.com.

Plaats een reactie