Switch To Mobile Version

Al gezien? ‘Five Foot Two’ – docu over Lady Gaga

Netflix zond afgelopen weekend de documentaire Gaga: Five Foot Two uit, waarin superster Lady Gaga een hele andere kant van zichzelf laat zien. De makers hebben Gaga een jaar lang gevolgd en geven je een kijkje achter de schermen in het leven van de vrouw achter de superster.

DOOR JENNIFER LETHER

Naast haar fantastische glamourlife kent ook Gaga periodes van ups en downs. De blondine heeft een emotioneel zwaar jaar achter de rug en is daar dan ook zeer openhartig over. Je krijgt een glimp te zien van haar struggle met haar onzekerheid, gezondheidsproblemen en het vinden van troost bij haar inner circle.

‘Gaga: Five Feet Two’ , wat verwijst naar haar lengte van slechts 1,55 cm lang, ging in première tijdens het Toronto International Film Festival en is vanaf nu exclusief te zien op Netflix.

Plaats een reactie