Switch To Mobile Version

Red Carpet to Real Life met Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury deelt al haar red carpet geheimen met haar Hollywood Beauty Secrets collectie. Naast een Contour en Highlighter Stick met bijpassende kwast brengt ze ook tien vloeibare matte lipsticks uit waar je mega gelukkig van wordt.

DOOR JENNIFER LETHER

Killer Cheekbones
Met de Contour en Highlight Wands creëer je met gemak een perfect gecontourd gezicht. Om lekker te blenden of perfect te shapen, maak je gebruik nieuwe 2-in-1 Complexion Brush. En omdat iedereen wel fleeky jeukbeenderen wil maak je je look af met de highlighter stick met rosé goudkleurige tint die je precies de altijd gewenste J.LO-glow geeft.

Hollywood lips
De op lingerie geïnspireerde textuur zorgt ervoor dat de Hollywood Lipsticks je lippen voeden als een crème. De maan-vormige applicator is ontworpen om de natuurlijke curve van de lippen na te bootsen en creëert zo de illusie van vollere en bredere lippen. En om het glamorous gevoel helemaal compleet te maken hebben de lipsticks namen als: ‘Too Bad I’m Bad’, ‘Show Girl’ en Charlotte’s favoriet: ‘Charlotte Darling’. We love it!

De Contour Wand (€35), Beauty Light Wand (€35) en Hollywood Lipsticks (€32) zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.debijenkorf.nl.

Plaats een reactie