Switch To Mobile Version

Denimheaven: Wrangler X Peter Max

Wrangler bestaat 70 jaar en om dat te vieren lanceren het denimlabel een speciale jubileumcollectie in samenwerking met kunstenaar Peter Max. De lijn is onder andere geïnspireerd op de stijl van de jongeren uit de jaren ’70.

DOOR JENNIFER LETHER

Wrangler en Max, die in de jaren 70 al eerder hebben samengewerkt, hebben de iconische stukken in eer gehouden maar ook vertaald naar de tijd van nu. Bij het zien van de collectie kom je metéén in seventies sferen met té happy shorts, geprinte t-shirts, jasjes en uiteraard hele toffe jeans. Het kleurenpalet bestaat uit de kleuren rood, blauw, groen, peach en zandkleur. Vanwege het 70-jarige jubileum hebben de stukken een aantal typische Wrangler-kenmerken zoals de zeven riemlussen met de witte stiksels en een grote ‘W’ op de achterzakken.

De exclusieve Wrangler By Peter Max-collectie is verkrijgbaar in geselecteerde winkels en op www.wrangler.com.

Plaats een reactie