Switch To Mobile Version

Ibiza zonder alle hippigheid, kan dat?

Ibiza staat vooral bekend als party eiland, maar kan je er ook relaxen, zonder dat je driehonderd euro kwijt bent voor een glaasje jus? Nota bene mét kids erbij? Oh jazeker. Details volgen.

DOOR JAMIE LI

Wie, wat, waar?
Op uitnodiging van Corendon vloog ik naar Ibiza met het hele gezin. We verbleven in het Marble Stella Maris Ibiza hotel, super populair bij Nederlanders, mooie kamers, vriendelijk personeel en qua ligging vlakbij het stadje San Antonio. Wij hebben het er heel lekker gehad! Marble Stella Maris Ibiza is een all inclusive hotel, met naast het all inclusive assortiment nog extra a la carte restaurants op het terrein. Helemaal leuk vonden wij de family room, waarbij je dus twee kamers in één hebt. Kun je als ouder nog een beetje normaal chillen na kinderbedtijd.

Hotspots much?
Met kindjes erbij ben ik geen diehard hotspot bezoeker (in verband met random geschreeuw, bestek gooiende en na 1 hap al willen weggaan kiddo’s), maar we hebben in ieder geval kennis gemaakt met mooie strandjes. Favoriet na deze reis zijn Cala Llenya en Cala Vadella: echt prachtige knusse strandjes. Ook de moeite waard is genieten van een prachtige zonsondergang op het strandje Cala Comte. Ik kreeg deze tip van letterlijk íedereen: eten bij La Paloma. Wij hebben er geluncht en ik snap waarom dit restaurant door zovelen wordt getipt: wát een lekkere falafel salade en pizza heb ik er gegeten. Kindjes vonden het er ook erg leuk, want er was De Speeltuin.

Niet eens zo duur
Zou je ook naar Ibiza willen? Op vakantie naar Ibiza kan met Corendon al vanaf €399 per persoon. Meer weten? Kijk even op corendon.nl. Tip: huur wel een auto, zodat je optimaal van het eiland kan genieten. Dus dat zijn eventuele kosten die er dan nog bij kunnen komen. Wij vonden het zó lekker om een auto te hebben, want je kan heerlijk allerlei verschillende strandjes bezoeken en de kids kunnen onderweg dutten in de auto.

Eerst zien, dan geloven
Ik kan nog úren doortikken over deze vakantie, maar eigenlijk kan ik het veel beter laten zien. Want er is heus ook gevlogd.

Bekijk de vlog “Ibiza deel 1” voor een voorproefje en bekijk de onderstaande vlog (Ibiza deel 2) voor optimale Ibiza vibes.

Plaats een reactie