Switch To Mobile Version

Yum: 5 heerlijke voorjaarsgeuren

Met deze vijf nieuwe voorjaarsgeuren zijn instant voorjaarskriebels gegarandeerd. Gaat dat ruiken!

DOOR JENNIFER LETHER

Flowerbomb Bloom – Viktor & Rolf
Het Nederlandse designerduo Viktor & Rolf heeft de al bestaande Flowerbomb een zusje gegeven genaamd Flowerbomb Bloom. Met een fris bloemenboeket als inspiratie is de geur luchter. Naast zachte ondertonen, bevat het parfum het bijzondere ingrediënt ‘pure lucht’ molecuul, dat op de top van de bergen in Noord-Amerika is gevangen en nagebootst. Dit alles voor een next level frisse bloemengeur.

Candy Gloss – Prada
Prada Candy Gloss is de jongste nieuwkomer in de Prada Candy geurcollectie en is als een fruitig boeket. De topnoot is zure kers en de hartnoot is Oranjebloesem. Dit gecombineerd met een vleugje amandel, vanille en muskus zorgt voor een heerlijk zoet bloemenfestijn.

Star Magnolia- Jo Malone
Magnoliablad, sinaasappelbloesem, gember, shiso en een vleugje citroen vormen samen Star Magnolia: de nieuwste van Jo Malone. Een charmante voorjaarsgeur die komt in de klassieke Malone-flacon, maar dan nog een tikkeltje mooier.

Moschino – Pink Fresh Couture
Het modehuis waar Jeremy Scott nog steeds de koers bepaalt, brengt een nieuwe en bloemige variant van het te leuke glassex vormige parfumflesje uit. In deze geur van Moschino vind je roze grapefruit, maar ook een combinatie van wilde roos, roze hyacint en sappige granaatappelpitjes. Yum!

For Her Fleur Musc – Narciso Rodriguez
De Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc is voor degenen die niet vies zijn van een vrouwelijk doch kruidig (pittig) parfum. Daarnaast een shoutout naar de flacon, which is totally pink (!).

Plaats een reactie