Switch To Mobile Version

Je dertigste verjaardag vier je zo

Een poosje terug vierde ik mijn 30ste verjaardag. Omdat het een rond getal is en omdat ik mezelf nu officieel volwassen vind – maar wat ik nog altijd niet ben (ik bedoel, ik kijk nog steeds naar Spangas) – wilde ik het nét even anders vieren dan normaal. Specialer. Het werd een private dinner met al mijn beste vriendinnen. En dat is zó goed bevallen dat ik er wel een artikel aan móet wijden. Inspiratie alom, dacht ik zo.

DOOR JAMIE LI

You can’t sit with us
Soms zijn er speciale gelegenheden die wat extra aandacht verdienen. Denk een bachelorette, babyshower, jubileum, superverjaardag, you name it. Voor mijn dertigste verjaardag koos ik voor de private rooms van Jansz. Bijvoorbeeld de Copper Room is erg mooi, waar je een privé lunch of diner kan laten plaatsvinden, zonder dat je ook maar aan iets hoeft te denken. Je krijgt bijvoorbeeld een fancy gepersonaliseerde menukaart (love it), ballonnen en een taart op aanvraag. Daarnaast mag je zelf bepalen hoe je het menu wil hebben (ik, eetverslaafde, vond dat het allerleukste om te doen).

Vaker doen
Na mijn verjaardag besloot ik: dit moet vaker. Volgende keer een private lunch? Ik had er qua styling voor gekozen om een deel zelf te verzorgen en een deel uit handen te geven. Ik had bijvoorbeeld eigen ballonnen en bloemen mee. De tafel (zie mijn vlog onderaan deze post), zag er super uit. Ook leuk: je mag je eigen playlist meenemen, zodat jouw muziek in de ruimte kan worden gedraaid. Ook The Big 3.0. taart werd via Jansz verzorgd, in samenwerking met Cakeshop Amsterdam.

Dure grap?
Omdat het er zó gaaf uitzag en het eten très bon smaakte (en er ultrachic uit zag, uhu), zou je denken dat dit een dure grap is. Niets is minder waar, een private diner bij Jansz. is goed te doen. De prijzen verschillen, omdat het afhangt van jouw wensen en het aantal personen. Hier vind je daar meer informatie over.

Plaats een reactie