Switch To Mobile Version

Tried & tested: Vichy Minéral 89

Vichy komt met een nieuwe skin booster: de Minéral 89. Dit verzorgingsproduct bevat onder andere hyaluronzuur, wat ervoor zorgt dat je huid weer voller aanvoelt. Is dat ook echt zo? Ik testte Minerál 89 vier weken en heb inmiddels een oordeel voor je klaar.

DOOR JAMIE LI

HOW TO USE?
Allereerst: hoe gebruik je dit product? Het is de bedoeling dat je het twee keer per dag aanbrengt op een gereinigde huid vóór je verzorgingsroutine. Dus nog voor je dagcrème, serum en wat je nog meer graag smeert. Je masseert één pompje zachtjes in en je mag het ook aanbrengen rondom je ogen en lippen.

EERSTE REACTIE
Sowieso ben ik fan van merken die bij de apotheek te verkrijgen zijn, zoals Vichy. Dit omdat ik een gevoelige huid heb. Als een product bijvoorbeeld te geparfumeerd is, krijg ik al snel uitslag of een geïrriteerde huid. Mijn eerste reactie is dan ook: wat fijn dat het geen geur heeft. De emulsie voelt fris aan en trekt meteen in mijn huid.

EINDOORDEEL
Volgens Vichy is je huid na vier weken zichtbaar voller, gladder, stralender en gelijkmatiger. Wat ik zelf ondervind, is dat mijn huid niet per sé voller aanvoelt (het voelt altijd even vol aan haha?), maar wel écht gladder en more glowy. En wie mij een beetje kent: glowy is my middle name. Vooral mijn voorhoofd is smoother, dus wellicht toch ietwat opgevuld door deze Minéral 89 booster?

AANRADER?
Ik zou de skin booster van Vichy zeker aanraden, want voor best een zachte prijs (€22,95), geniet je van een glowy skin. Het product bestaat uit 89% thermaal bronwater, en water doet de huid altijd goed, niet? Daarnaast zou ik het ook zeker aanraden als je net zoals ik niet goed kan tegen geparfumeerde huidverzorgingsproducten.

Zelf proberen? Vichy Minéral 89 is vanaf nu verkrijgbaar bij de apotheek. Klik hier voor meer informatie.

#productvanvichy

(sponsored)

Plaats een reactie