Switch To Mobile Version

Love: deze twee nieuwe haargoodies van Balmain

Balmain heeft inmiddels een aardig assortiment aan haarproducten, maar tot onze grote blijdschap introduceert het merk twee nieuwe haarspays waar je hebberig van wordt.

DOOR JENNIFER LETHER

De eerste nieuwkomer is de Ash Toner die gemaakt is om blonde tinten extra op te frissen of ongewenste warme lokken te neutraliseren. De leave-in-spray creëert asblonde tinten in natuurlijk blond en gekleurd haar. Daarnaast wordt de zachtheid versterkt en gaan je haren lekker op de shine toer.

De Thermal Protection Spray is de andere topper die voor ieder haartype geschikt is en het haar beschermt tegen de hitte van je favoriete warmte-styling tools. Het product gaat het afbreken van je haren tegen, maar ook heb je de spray minder last van droog en frizzy lokken. Score!

De Balmain Ash Toner en Thermal Protection Spray zijn nu verkrijgbaar via geselecteerde haarsalons, de Balmain Hair E-Boutique en De Bijenkorf.

Plaats een reactie