Switch To Mobile Version

Trend: mix & match eetstoelen

Ik ben qua smaak zó wispelturig: de ene dag vind ik iets afschuwelijk en een andere dag vind je het in mijn huis. Ik was bijvoorbeeld anti-ronde tafels en ik snapte niets van de mix-and-match eetstoelen trend. En nu? Nu heb ik het allebei! Kan ik jou ook overtuigen van deze interieurtrend?

DOOR JAMIE LI

Vooral de eetstoelen van o.a. Vitra (Eames), HAY en Muuto lenen zich perfect voor deze trend. Op de foto zie je onze huidige eetstoelensituatie en onderaan dit artikel vind je nog meer inspiratie-kiekjes van hoe het ook kan.

Zoals je ziet zijn we inmiddels hard op weg om onze verzameling compleet te maken, maar we zitten nog even met de vraag: welke kleuren en modellen zijn nog meer leuk? Ik denk aan okergeel of iets van groen. Maar we hebben voorlopig nog twee kinderstoelen die ook flink wat ruimte in beslag nemen, dus het is nog even puzzelen. De zwarte HAY-stoel staat er tijdelijk – die hoort eigenlijk in de zithoek. De ‘roze’ is ook van HAY (gescoord via Flinders) en de taupe-kleurige eetstoel is van Vitra. Conclusie: ik mag zelf ook nog even in de inspiratiebeelden duiken.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Allemaal dezelfde stoelen of mix & matchen?


1 reactie tot nu toe

  • Hi Jamie,

    Ik vind je eethoek en alles daarom heen super mooi! helemaal mijn stijl! Ik zou graag ook de kuipstoelen in huis willen halen, maar overzees gaat dat ietsje moeilijker.

    Ik geniet ontzettend van je vlogs! Heel puur, gezellig, spontaan en eerlijk. Ga zo door!

    Comment door Melissa, November 1, 2017 om 7:40 pm

Plaats een reactie