Switch To Mobile Version

It’s sunglasses season!

Er hoeft maar een mini zonnestraaltje door te breken en ik grijp naar mijn zonnebril. Dit seizoen ga ik voor een stoere Céline. Heb jij jouw zonnebrilleke al paraat?

DOOR JAMIE LI

Mijn tip? Kies twee contrasterende zonnebrillen, zodat je een beetje kan afwisselen. Ik ga bijvoorbeeld altijd voor enerzijds een stoer, donkerkleurig model en anderzijds voor een oversized 70′s glam bril. Zo pas je je zonnebril aan, aan je mood en outfit. Of wissel bijvoorbeeld een designer zonnebril af met een budget bril. Hou je van mooie brillen, maar vind je designerbrillen qua prijs toch iets te ver gaan? Een leuk budgettip is Polette of Ace & Tate.

Op deze foto draag ik de Céline Marta in de kleur Dark Blue Havana.

1 reactie tot nu toe

  • Exceⅼⅼent article! We are linking to this ⲣarticularly great articlе on our site.
    Keep up the good writing.

    Comment door Anonymous, February 22, 2018 om 8:23 am

Plaats een reactie