Switch To Mobile Version

Hoe Ikea mijn rommelige badkamer aanpakte

Mijn badkamer is altijd een zooitje om twee redenen: A, ik heb teveel spullen en B, ons badkamermeubel heeft geen laatjes of planken. Een woonfrustratie waar ik dagelijks wat scheldwoorden op los laat. Maar dat is verleden tijd, want IKEA maakte ons blij met een badkamermetamorfose.

DOOR JAMIE LI

Benieuwd hoe onze woonfrustratie is opgelost? Je ziet alles in de onderstaande video.

(Dit artikel is in samenwerking met Ikea Nederland.)

2 reacties tot nu toe

  • Wat is het mooi geworden!

    Comment door merel, March 5, 2017 om 5:41 pm
  • Ik ken het gevoel van een rommelig badkamer. Je wilt juist ontspannen in de badkamer, maar je stapt gefrustreerd eruit. Het is een grote verandering. De badkamer zier er prachtig uit. Allemaal leuke inspiratie om mee te werken.

    Comment door berkenbos, June 22, 2020 om 7:25 pm

Plaats een reactie