Switch To Mobile Version

Vlog #48: Oeps, 4 kilo aangekomen

Na vijf maanden teveel snacks is het uur van de waarheid aangebroken: op de weegschaal bij Newfysic. De klap kwam hard aan. Maar het gaat helemaal goed komen met die summer body. Voor de rest: veel aan het werk, chillen met de kids en een beetje woonshoppen met Alain. Zit je klaar voor een nieuwe vlog?

DOOR JAMIE LI

Bekijk vlog #48 hieronder!

1 reactie tot nu toe

  • Hi Jamie,

    Ik volg je nog steeds hoor. Na India ben ik een lange tijd ziek geweest nu gaat het weer. India lijkt een eeuwigheid geleden he. Ik ben zelf ook 1.58 en weeg 69 kilo. Pfff als ik de 70 maar niet haal maar jah dat riep ik ook bij 65 kilo. Long time ago riep ik dat 60 kilo met mijn lengte al funest is. Ik ga dus vanaf zaterdag sporten en nee ik ga niet tot zaterdag alles eten :). Wat is jou ideale gewicht 59 kilo? Ik vind je nog steeds helemaal top! Leuk dat je vlogs je voegt echt wat toe.

    Liefs Shirley
    trouwens doe je helemaal geen woensdag colums meer?

    Comment door Shirley, January 25, 2017 om 6:21 pm

Plaats een reactie