Switch To Mobile Version
jamie-li-03
jamie-li-04
jamie-li-01
jamie-li-02
View all

Een rok en een sweater: mijn ideale outfit

Mijn meest gedragen kledingcombinatie is toch wel de rok met de oversized sweater. Hier komt-ie nog eens in full effect.

DOOR JAMIE LI

Dikkig
Deze combi is ontstaan doordat ik me na de zwangerschap van Kay super chubby voelde. Al die zwangerschapskilo’s probeerde ik te verbergen en tegelijkertijd enigszins fashionable voor de dag te komen. Voilà: de rok en de sweater combi was geboren.

Sweater erin, hoe dan?
Wil je graag de sweater in je rok, zonder een mega bobbel te creëren bij je buik? Ga voor een cropped sweater, zodat je minder stof in je rok kwijt hoeft, en doe alleen het punt bij je buik in de rok. Heb je echt een oversized sweater, draag hem dan gewoon over je rok heen. Maak je outfit stoer en nonchalant met een paar sneakers eronder. Of breng juist meer elegantie aan je look door er een paar strapped sandals onder te dragen.

Look 1
Lila sweater ACNE STUDIOS
Wollen rok AMATOR
Hoofdband & Other Stories

Look 2
Nude sweater H&M
Tule rok Loavies
Schoenen TOPSHOP

Look 3
Paarse sweater H&M
Rok H&M
Schoenen TOPSHOP

Plaats een reactie