Switch To Mobile Version
7-days-jil-zeelen-01
7-days-jil-zeelen-02
7-days-jil-zeelen-03
7-days-jil-zeelen-donderdag
7-days-jil-zeelen-vrijdag
7-days-jil-zeelen-zaterdag
7-days-jil-zeelen-zondag
View all

7 Days: Jil Zeelen

In 7 Days laten stijlvolle vrouwen zeven dagen lang hun outfits zien. Deze keer genieten we van de fashionable combinaties van PR manager Jil Zeelen (29).

DOOR JAMIE LI

Naam: Jil Zeelen
Leeftijd: 29
Beroep: Senior PR accountmanager Ganbaroo PR PR
Woonplaats: Amsterdam
Stijlicoon/stijliconen: Olivia Palermo
Instagram: @jilzeelen

Maandag
“Easy Monday. Ik heb een drukke week voor de boeg maar deze maandag start ik rustig op. De look is dan ook easy! Jeans, streepjes maar wel met killer heels!”

Top Petit Bateau Jeans Citizens of Humanity Pumps Prada

Dinsdag
“Tuesday Suit day! Mijn dag is volgepland met afspraken. Met een pak ga je dan nooit verkeerd. Er staat onder andere een brainstorm op de planning en ik zit aan tafel met een potentiele nieuwe klant. Dit soort dagen vliegen voorbij. Ik sluit mijn dag af met een boks- en HITT training van Robby Nelson.”

Pak Filippa K T-shirt Filippa K Sneakers Vans

Woensdag
“Just another day at the office. Ik houd heel erg van het Scandinavische stijltje; niet teveel poespas en goede kwaliteit. Dat is deze look bij uitstek!”

Coltrui Samsøe & Samsøe Broek Filippa K Sneakers Samsøe & Samsøe

Donderdag
“Little Friday wordt vanavond al gevierd met collega’s tijdens een kerstborreltje van een van onze klanten Een beetje feestelijk mag dan wel. Rokjes met sweaters zijn op dit moment mijn favoriet. Van dit lookje word ik altijd heel blij.”

Sweater Iro Rok Iro Laarsjes Missoni

Vrijdag
“Ik begin mijn dag met Rocycle! Een nieuwe verslaving en must-try! Vanavond is Girls night out! Ik ga direct uit werk, dus heb een pakje aan dat zowel kan voor overdag als ‘s avonds.”

Blouse Topshop Rok Arma Laarsjes Tiffi

Zaterdag
“Gisteren is het toch later geworden dan gepland en een beetje katerig besluit ik vandaag door te brengen in mijn ultieme chill pak. In deze sportlegging van Deblon sport ik maar breng ik ook vaak mijn weekenden door. De oversized blouse blijft favoriet en makkelijk te combineren.”

Blouse Modström Sportlegging Deblon Sports Sneakers Nike

Zondag
“Fris en fruitig start ik mijn dag bij Rocycle. Vanmiddag staat een lunch met de familie op de planning. Een perfecte zondag. Ook weer in een rokje met sweater.”

Trui Samsøe & Samsøe Rokje Karen Millen Laarsjes Missoni

 

1 reactie tot nu toe

  • Leuk idee zo’n artikel!
    Liefs,
    Yara

    Comment door Yara, January 5, 2017 om 5:52 pm

Plaats een reactie