Switch To Mobile Version

Tweede kerstdag = lekker niks doen

Hoewel het ook best eens voorkomt dat ik op tweede kerstdag allerlei shopadresjes afstruin waar in koeienletters ‘sale’ prijkt in de etalages, vind ik deze feestdag de meest ideale dag om thuis te blijven. Pyjama aan(houden), beetje uitslapen, bankhangen, serie aanzetten, beauty-uurtje, Home Alone kijken, kerstcadeaus inwijden met de kids, maar vooral: uitbuiken. Hoe zit jij vandaag?

DOOR JAMIE LI

Beauty­uurtje
Omdat vandaag écht een vrije dag is, grijp ik mijn kans om mezelf een uurtje terug te trekken en volop in de beauty te duiken. Van mijn NIVEA Creme gezichtsmassage­moment, tot het epileren van de wenkbrauwen: het hele gezicht wordt binnen een uur geprept om de laatste dagen van het jaar helemaal fris in te gaan.

Mooiste moment
NIVEA heeft me gevraagd mijn mooiste ‘offline’ moment vast te leggen, het zogeheten #NIVEACremeMoment. En die mooie momenten zitten ‘m in de kleine dingen, zeg ik altijd. Een dag als vandaag zit er vol mee. Hartstikke #winning is het moment dat ik nét iets langer mag blijven liggen dan de rest. Dan heeft de boyfriend ‘ochtenddienst’ en draai ik me nog een paar keer om. Mijn ultieme #NIVEACremeMoment volgt vlak daarna: wanneer ik word gewekt door de kleine doch harde, snelle voetstapjes van Lenny die de kamer binnenstormt. ‘Mama, je bent al wakker!’ Hij, springend op bed, en ik nog helemaal sleepy aan het verwerken dat er wordt gesprongen naast mijn hoofd. Als zijn kleine broertje er ook giechelend bij komt, is mijn tweede Kerstdag en eigenlijk iedere dag, meer dan compleet.

Hoewel, een dik pak sneeuw in de straat zou helemaal #winning zijn. Ach, misschien volgend jaar.

www.nivea.nl

(spon)

Plaats een reactie