Switch To Mobile Version
7-days-fabienne-de-klerk-maandag
7-days-fabienne-de-klerk-dinsdag
7-days-fabienne-de-klerk-woensdag
7-days-fabienne-de-klerk-donderdag
7-days-fabienne-de-klerk-vrijdag
7-days-fabienne-de-klerk-zaterdag
7-days-fabienne-de-klerk-zondag
View all

7 Days: Fabiënne de Klerk

In 7 Days laten stijlvolle vrouwen zeven dagen lang hun outfits zien. Deze keer is het de beurt aan grafisch vormgever én fashion stylist in opleiding Fabiënne de Klerk. Bewonder al haar stylish, layered looks: inspiratie alom!

DOOR SHADY FEREIDOONI

Over Fabiënne
Naam: Fabiënne de Klerk
Leeftijd: 23
Beroep: Afgestudeerd als grafisch vormgever / stylist in opleiding
Woonplaats: Vlissingen & Amsterdam
Stijlicoon: Kenza Zouiten
Instagram: @fabienn

Maandag
“Eerste schooldag van de week op Academie Artemis dus draag ik lekker m’n jurk. Omdat zo’n printje al gauw “tuttig” kan zijn, maak ik m’n look af met een biker jack en lakschoentjes.”

Jurk H&M Jasje H&M Schoenen Zara

Dinsdag
“Uitwaaien aan de Zeeuwse Costa. Ik woon in Vlissingen dus dat betekent: strand! Ik heb hier een witte blouse aan. Ik vind ‘m kinda beachie omdat hij lekker oversized is.”

Blouse H&M Broek Bershka Schoenen Sacha Panty Hema

Woensdag
“Dinnerdate met vriendinnen. When in doubt: fake fur. Ik vind fake fur jasjes altijd superleuk om te dragen. Je kan ze of juist heel stoer dragen met zo’n skull-shirt en flared broek of juist wat netter met een bloesje en een pantalon bijvoorbeeld.”

Shirt Bershka Broek H&M Trend Jas Mango Schoenen Adidas Gazelle Accesoires Anna+Nina Zonnebril RayBan

Donderdag
“Vrije dag: een beetje grijze muis outfit want why not? Lifehack: door een panty te dragen onder je (te korte) broeken/pantalons, heb je nooit meer blote en koude enkels en het geeft een leuk extraatje aan je outfit! Ik doe dit dit best vaak en wissel het af met panty met een patroontje of een normale.”

Trui H&M Jas H&M Broek H&M Pet H&M Schoenen Zara

Vrijdag
“Comfy huiswerkdagje. Dit doe ik natuurlijk het liefst in mijn chillste outfit ooit. Deze broek is daarom echt per-fect. Hij zit super lekker net zoals een jogging broek, maar is toch stylish! #winning ”

Trui H&M Trend Broek H&M Trend Schoenen van Haren

Zaterdag
“Work work work work. Ik werk in een best wel luxe winkel (Bomont) dus moet me ook wat netter kleden. Omdat dat niet écht mijn style is, heb ik het op deze manier gestyled. De pantalon is wat netter maar de panty daaronder maakt het toch weer wat meer eigen.”

Trui Acne Studio’s Broek Maison Scotch Schoenen H&M Panty Hema Bril Specsavers

Zondag
“Shoppen vandaag! Helemaal verliefd op dit velvet bomber jack! Omdat hij wat dikker is kan hij perfect als jas voor buiten op de iets minder koude dagen. Ik draag er een coltruitje onder zodat m’n nek toch wel bedekt is. Het petje en de laarsjes maken de look naar mijn mening weer iets stoerder.”

Coltrui Inshape Velvet jasje Bershka Mommy jeans River Island Schoenen Spring Field Panty Primark

1 reactie tot nu toe

Plaats een reactie