Switch To Mobile Version

Sleighin’ xmass dankzij Beyoncé

Een foute kersttrui is alles behalve fout wanneer Queen B ze maakt. All she wants for xmass is… sleigh!

DOOR SHADY FEREIDOONI

Hebberig om van te worden: de kerst-merchandise van Mrs. Carter. Er is goed over nagedacht want of je nou kerst viert in het warme down under of in het bar koude Nederland, B. zorgt dat je hoe dan ook kan sleighen.

Op kerstochtend rock je een cropped top met limoenen op je eigen limoentjes. Inclusief de fijne tekst: “I came to sleigh” op je rug. De koukleumpjes onder ons kunnen all day sleighen in een comfi rode hoodie. Maar je kerstdagen worden pas echt heet in de ‘Boy Byeshorts.

Hebben de cadeaus onder je kerstboom niet genoeg swag? Pak ze dan opnieuw in met cadeaupapier in de thema van Beyoncé’s Formation World Tour (looooove!).

beyonce-wrapping-papger
boy-bye-shorts
sleigh-t-shirt-beyonce
View all

Hebben? Je B. X-mas stuff vind je hier.

Plaats een reactie