Switch To Mobile Version

Een interieur volgens de laatste trends? Sofacompany is het antwoord

Houden we op dit moment niet allemaal van velours, schuine houten pootjes en chesterfield knoopjes (het liefst in roze)? In dat geval, heb ik het ideale muebeladresje voor je. Met de mooiste zitbanken en nog leukere poefs.

DOOR JAMIE LI

Hip en betaalbaar
Bij Sofacompany vind je gegarandeerd je droombank volgens de laatste woontrends van nu, want je kan ‘m helemaal zelf samenstellen. Daardoor heb je ook de prijs zelf in handen. Vrijwel alle meubels zijn relatief betaalbaar. Want met een bank kan het normaal gesproken al snel oplopen tot een bizarre prijs. Wat versta ik onder hip? Kleuren als roestbruin, oud-roze, donkergroen en lichtgrijs. Maar ook stoffen als velours en vilt. Ook de vormen van de banken zijn trendy tot de max: schuine pootjes, slanke silhouetten. Ik hou ervan.

Ons eigen droombankje
We waren toe aan een nieuwe bank en als het aan mij lag werd het een roze, maar helaas kreeg ik dat er niet doorheen bij ‘de baas’. Volkomen begrijpelijk, want een roze bank kan zijn mannelijkheid nogal om zeep helpen. Dus werd het een lichtgrijze, van viltstof waar ik zo gecharmeerd van ben: de Conrad. Van de Sofacompany dus, inclusief chaise longue, zodat er in alle comfort seriemarathons kunnen worden gehouden.

Testing, testing
Toch even voelen en testen? Dat kan. Sofacompany heeft ook een eigen showroom in Amsterdam (Overtoom 339-341) en Arnhem (Vlamoven 37) en binnenkort ook in Antwerpen (Oude Leeuwenrui 7).

Zie hieronder nog meer lievelingsmeubels die op dit moment bij Sofacompany te verkrijgen zijn. Qua kleur kreeg ik de roze bank er bij Alain helaas niet in, maar de mosterdgele poef is gelukt zoals je ziet op de bovenstaande foto van onze eigen woonkamer.

www.sofacompany.nl

ditte-bank-sofacompany
poef-sofacompany-01
roze-bank-sofacompany
poef-sofacompany-02
View all

(Credits bovenste foto: bank SOFACOMPANY, deken H&M, kussenslopen H&M HOME, poef SOFACOMPANY, bijzettafel HAY, salontafel HAY, spiegel IKEA)

1 reactie tot nu toe

  • Jouw woonkamer ziet er prachtig uit. Ik zoek al een poosje naar een prachtige sofa, maar ik heb de juiste nog niet gevonden. Heb je enige tips, waarop ik kan letten?

    Comment door berkenbos, June 22, 2020 om 9:13 pm

Plaats een reactie