Switch To Mobile Version

Daar is-ie weer, de camel coat

Zo verslaafd aan mijn camel coat, dat ik er gewoon nóg een lookje over post. Ik ben benieuwd; hoe ga jij op een casual look als deze?

DOOR JAMIE LI

In dit outfitje vertoefde ik in Disneyland Parijs. Makkelijke gympen, stoer brilleke en een heerlijk warme oversized jas die de boel bedenkt.

Camel Coat H&M
Jeans TOPSHOP
Gympen CUSTOMIZED ALL STARS, CONVERSE
Zonnebril SAINT LAURENT PARIS
Oorbellen H&M

1 reactie tot nu toe

  • De jas staat jou zo ontzettend mooi. Ik was helemaal geinspireerd door jouw look. Dus besloot de jas online te bestellen. Helemaal in mijn nopjes ‘gooide’ ik DE jas ‘s ochtends om half zes in mijn online mandje. Guess what…. eenmaal aan zag ik eruit als een kleuter in de jas van haar moeder…. Dat shinen in een camelcoat leek een illusie. Tot afgelopen vrijdag HEBBES !! Jamie, ik heb em, #yayblijmee. Nu nog de perfecte (scuba) sweater……

    Comment door Sieta, November 27, 2016 om 11:05 pm

Plaats een reactie