Switch To Mobile Version
7-days-benthe-van-deventer-01
7-days-benthe-van-deventer-02
7-days-benthe-van-deventer-03
7-days-benthe-van-deventer-04
7-days-benthe-van-deventer-05
7-days-benthe-van-deventer-06
7-days-benthe-van-deventer-07
View all

7 Days: Bente van Deventer

In 7 Days laten stijlvolle vrouwen zeven dagen lang hun outfits zien. Dit keer is het de beurt aan de knappe Bente van Deventer. Als mede-eigenaar van WeekofApril en copywriter van ons favoriete warenhuis de Bijenkorf, komt ze beeldig voor de dag. De onderneemster straalt in mooie stukken van Levi’s, Rebecca Minkoff en Vanilia.

DOOR SHADY FEREIDOONI

Over Bente
Naam: Bente van Deventer
Leeftijd: 28
Beroep: Co-owner en founder @WeekofApril / Copywriter @deBijenkorf
Woonplaats: Amsterdam
Stijlicoon: Mary Seng
Instagram: @bentevandeventer

Maandag
“Op maandag werk ik altijd vanuit huis, heerlijk! De dag begint met het bijwerken van mijn mail en ’s middags heb ik een lunchafspraak buiten de deur. Ik draag mijn favoriete jeans en stijl mijn look af met een lange mantel.”

Jas Massimo Dutti Muts WeekofApril Sneakers Filling Pieces Jeans Levi’s 501CT Riem Mango Tas Sandro

Dinsdag
“Vandaag ben ik in de fotostudio van de Bijenkorf aan het werk. Ik kies wederom voor een comfortabele outfit: een sportieve pantalon met een basic white Tee en een bikerjack. Casual, maar gekleed genoeg voor in de studio.”

Jas Zara Broek Mango T-shirt Monki

Woensdag
“Na een doorsnee werkdag schuif ik aan bij het verjaardagsdiner van een vriendin. Dat vraagt uiteraard om een feestelijke look! Glitter mag niet ontbreken dus neem ik mijn Furla crossbodytas mee als accessoire. Functioneel én decoratief!”

Top Zara Rok Zara Laarsjes Mango Tas Furla

Donderdag
“Overdag ben ik wederom voor de Bijenkorf aan het werk, ’s avonds heb ik een brainstorm voor WeekofApril en draag ik mijn favoriete go-to outfit: een white Tee, destroyed jeans en stoere boots. Om het geheel te upgraden combineer ik de masculine look met een vrouwelijke blazer en een mini-bag.”

Boots Dr. Martens Jeans Levi’s 501CT Riem Mango T-shirt Monki Blazer Mango Tas Rebecca Minkoff

Vrijdag
“Gisteravond was de kick-off van Festive Season van de Bijenkorf. Na Turn On The Lights zijn we zoals gewoonlijk geëindigd in de kroeg. Vandaag dus een versnelling lager. Ik verhul m’n bad hair day met een muts en draag een chunky knit met flared jeans: can’t go wrong with that!”

Muts WeekofApril Trui Zara Broek Asos Schoenen Mango Tas Furla

Zaterdag
“Zaterdag begint steevast met een uurtje sporten. Ik zie er ál-tijd tegenop, maar na afloop heb ik het gevoel dat ik de hele wereld aankan en dus stap ik trouw om 09.30 uur op de fiets. ’s middags duik ik nog even achter m’n laptop en daarna is het tijd voor datenight met de BF! Ik draag een co-ord set en killer heels.”

Top Mossman Clothing Rok Mossman Clothing Heels Steve Madden

Zondag
“Lazy Sunday, mijn favoriete dag van de week. Mijn zondagochtend wandeling eindigt steevast in een koffietentje. Drie cappuccino’s en een tosti later plof ik bij vrienden op de bank. Rond 22.00 uur taai ik af, opgeladen voor een nieuwe week!”

Jas Vanilia Trui Sandro Jeans H&M Sneakers Adidas Superstar Rize

1 reactie tot nu toe

  • Wat een leuke rubriek en toffe outfits!

    Comment door Lieke - Life As Lieke, November 22, 2016 om 3:49 pm

Plaats een reactie