Switch To Mobile Version
paris-atelier-other-stories-01
paris-atelier-other-stories-03
paris-atelier-other-stories-02
paris-atelier-other-stories-04
paris-atelier-other-stories-06
paris-atelier-other-stories-05
paris-atelier-other-stories-07
View all

Oui oui: de Paris Atelier beautylijn van & Other Stories

Vanaf vandaag breng je een bezoek aan & Other Stories om meerdere redenen: het uitbreiden van je garderobe én het upgraden van je beautyvoorraad. En aangezien het oog ook wat wil, zit je bij & Other Stories helemaal goed; de nieuwe Paris Atelier-lijn, gemaakt in Frankrijk, is pretty steamy om te zien!

DOOR SHADY FEREIDOONI

Oui, oui, al jouw zoete Franse herinneringen en het romantische Parijs is door & Other Stories verwerkt in een beautylijn, genaamd Paris Atelier. De collectie bestaat uit tien natuurlijke producten en dat betekent voor een ieder wat. Of je nu gaat voor een heerlijk parfum of kiest voor een naar de Franse kust ruikende body oil, je vindt hoe dan ook een product dat mee naar huis móét.

De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten gaan van exfoliërende oesterschelpen tot rozen-extract tot honing uit de Provence. Ook de flacons zijn helemaal à la France en dankzij een vintage botanische look met een gouden randje.

Good to know: voor iedereen geldt een in-store recycling programma. Dit betekent 10% korting scoren bij het inleveren van je lege beauty verpakking. Voilà!

Hebben? Breng een bezoekje aan een & Other Stories store of gluur op stories.com. (Vanaf €15)

& Other Stories Amsterdam
Heiligeweg 26-28, 1012 XR

& Other Stories Utrecht
Oudegracht 151, 2511AK

Plaats een reactie