Switch To Mobile Version

Jamie’s looks: Best friends met de camel coat

Herfstwandeling maken dit weekend? Dat moet natúúrlijk in een oversized camel coat.

DOOR JAMIE LI

Een oversized coat barst van de voordelen. De zakken zijn groot genoeg voor de zonnebril, telefoon en camera. Bovendien kan je er makkelijk een grote sweater onder dragen zonder dat je op een michelin pop lijkt. Tot slot: de kleur camel past overal bij. Zowel bij mijn zilveren schoenen als de grijze Stokke Xplory kinderwagen van Kay.

DE LOOK
Jas H&M
Denim ACNE STUDIOS
Schoenen STRADIVARIUS

(spon)

5 reacties tot nu toe

 • I think you’re a really nice girl with a good personality. But when it comes to fashion, you’re really trying to hard. From glamourgirl to Scandi style to grunge. Also in your work there is no clear direction. I was so dissapointed to see that your interior is a complete copy of Marissa https://www.instagram.com/__marissam__/. Its time to find out who you really are otherwise you won’t succeed in life. Dont look at others, do your own thing. True inspiration comes from the inside. Just a tip! Good luck with everthing and hugs to your lovely kids.

  Comment door Suz, November 20, 2016 om 2:30 pm
 • What a lame comment. Jamie is known for always being authentic and true to herself, that’s part of why her huge following loves her. If you have problems with her style then why are you looking at her site? People who’ve been following her from the start know that her interior has been like that for years. Jamie is creative enough to invent her own style so there’s absolutely no need to copy anyone. If you don’t like something I suggest you don’t look at it, just like everyone else does, just a tip! I wish you good luck with everything! XO

  Comment door Taviza, November 23, 2016 om 3:55 pm
 • Thanks for having my back Taviza!!! Het is nooit leuk om vals beschuldigd te worden van copycat praktijken.

  Comment door Jamie Li, November 23, 2016 om 6:53 pm
 • Haha Debbie het is duidelijk dat jij ook Suz bent. Want je schrijft Taviza verkeerd en ik had de andere comment al tot spam gemarkeerd. Ik ga deze comment ook markeren, want op Quarter magazine gaan we niemand pesten. Gemeen hoor, jouw gedrag.

  Comment door Jamie Li, November 27, 2016 om 12:17 am
 • Hahahaha toch eens de link bekeken van de inrichting van het ‘gekopieerde’ huis.. het lijkt niet eens op jouw inrichting Jamie. Neee hoor voor mij nog steeds who runs the world, JAMIE. Ik volg je met veel plezier!!

  Liefs,
  Nina

  Comment door Nina, December 3, 2016 om 5:40 pm

Plaats een reactie