Switch To Mobile Version
self-body-butter-belgian-beauty-brand
self-beauty-brand-giftset
View all

Verliefd (op de verpakking van) beauty brand Self

Nieuw beautymerk ontdekt dat 100% natuurlijk is. Dat schreeuw ik graag van de daken. Ken jij het Beligsche Self al?

DOOR JAMIE LI

Waar ik écht blij van word, behalve shoppen, is wanneer ik mensen om me heen heb bij wie ik mezelf kan zijn. Dat gevoel is toch het lekkerste gevoel in da world?

Jezelf zijn gaat niet altijd even makkelijk vind ik. Bij mij gaat dat vooral wanneer ik me ergens helemaal thuis voel en omringd ben door positieve mensen.

Lekker jeSELF zijn
Belgisch skincare brand Self, de naam zegt het al, is ontstaan uit de gedachte om lekker jezelf te kunnen zijn. Met alles. Dus ook wat betreft je huid: geen poespas, maar een product dat honderd procent bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Van plant tot productie, Self gebruikt alleen gecertificeerde recyclebare verpakkingen.

Het oog wil ook..
…wat. Dat maakt Self nog leuker, want het is mooi van binnen en nog knapper van buiten. Ik ben dol op de stijlvolle verpakking. Favoriet is de Self Body butter (€42,95). Indruk maken op de mensen die je lief hebt kan ook (of natuurlijk gewoon keihard op je eigen verlanglijst noteren) met de speciale Self Christmas giftsets.

Gewoon even Self ontdekken? Kijk op www.naturalself.eu of ben je binnenkort in Antwerpen, wip dan even langs bij Maison de Trazegnies Beauty & Suites, waar ze de producten van Self verkopen.

1 reactie tot nu toe

  • Vind het een leuk concept! Alleen jammer dat het niet budget-proof is :(

    Comment door Isabel, November 15, 2016 om 4:58 pm

Plaats een reactie