Switch To Mobile Version
shu-uemura-03
shu-uemura-02
shu-uemura-04
View all

Leuk: Takashi Murakami ontwerpt kerst- collectie voor Shu Uemura

Shu Uemura gaat speciaal voor de kerst een samenwerking aan met de Japanse contemporary kunstenaar Takashi Murakami. De producten zijn perfect voor op je Christmas Wishlist dachten wij zo.

DOOR SHADY FEREIDOONI

Murakami heeft al heel wat bijzondere samenwerkingen achter de rug zoals met modehuis Vuitton en multitalent Pharrell Williams. Dit jaar is het de beurt aan beauty brand Shu Uemura om mee samen te werken. De Murakami bloemenprint op de kleurrijke flacons staan symbool voor liefde, hoop en vrede.

De hebberig makende kerstcollectie, met Japanse ingrediënten als basis, bestaat uit drie verzorgingsproducten voor je haar. Namelijk Wonder Worker, Cleansing Oil Shampoo en Essence Absolue. Wonder Worker is een blow-dry perfector. Het versterkt de haarvezels en houdt frizz onder controle. Ook ideaal om als leave-in-conditioner te gebruiken. De Essence Absolue is een verzorgende olie en heeft als hoofdingrediënt de camellia japonica olie: een honderd jaar oude struik die je haar de meest strenge winters helpt doorstaan #needit. En om ‘t af te maken: de shampoo, vrij van siliconen en parabenen, voor de frisse reiniging en perfecte shiny lokken.

Ook een echte Murakami in huis? De collectie is vanaf nu verkrijgbaar o.a. bij Het Haartheater (vanaf €31)

 

 

Takashi Murakami

Plaats een reactie