Switch To Mobile Version
7-days-iris-hurenkamp-01
7-days-iris-hurenkamp-02
7-days-iris-hurenkamp-03
7-days-iris-hurenkamp-04
7-days-iris-hurenkamp-05
7-days-iris-hurenkamp-06
7-days-iris-hurenkamp-07
View all

7 Days: Iris Hurenkamp

In 7 Days laten stijlvolle vrouwen zeven dagen lang hun outfits zien. Deze keer is de beurt aan online shopping editor Iris Hurenkamp (25) om haar mooie garderobe in de spotlight te zetten. Ze laat ons genieten van haar leukste en meest gevarieerde lookjes.

DOOR SHADY FEREIDOONI

Over Iris
Naam: Iris Hurenkamp
Leeftijd: 25
Beroep: Online Shopping editor bij Hearst Netherlands, o.a. voor ELLE, Harper’s Bazaar & Esquire.
Woonplaats: Amsterdam
Stijlicoon: Pernille Teisbaek
InstagramL: @iris_hurenkamp

Maandag
“De dag begint met een coffee-to-go van Coffee Concepts, een fijn tentje om de hoek van kantoor. Op maandag beginnen mijn team en ik altijd met het doorspreken van de week. Er komt een drukke tijd aan, want met drie webshops die we draaiende houden én de feestdagen die op de loer liggen moet er veel gebeuren. Ik draag een pyjama van Love Stories om nog een beetje in de sfeer van het weekend te blijven ;-)”

Blouse Love Stories Broek Love Stories Sneakers Nike

Dinsdag
“Ik werk 5 dagen in de week, dus ook vandaag breng ik de dag door op kantoor. In de middag probeer ik me altijd even los te maken van de computer en een korte wandeling te maken om toch die stappenteller op mijn iPhone wat op te krikken.”

Jas Maison Scotch Tas Furla Jeans 2ND ONE Enkellaarzen Zara

Woensdag
“Vandaag is mijn verjaardag! Een hele gezellige dag vol cadeaus, lunchen met collega’s, taart en uit eten met familie en vrienden. Op mijn verjaardag heb ik het liefst altijd iets nieuws aan, dus ik heb de dag ervoor nog snel even een top met stippen en ruches bij H&M gescoord. De Gucci tas heb ik mezelf cadeau gedaan en mag ik ein-de-lijk dragen.”

Jas Maison Scotch Top H&M Broek G-star Enkellaarzen Zara Tas Gucci

Donderdag
“Een doorsnee dag op kantoor, maar in de avond ga ik met een vriendin naar de Zalando Style Icon Awards in Hotel Arena. Ik kies voor een zijden gestreepte blouse van Maison Scotch met bijpassende roze pumps voor een kleurrijke look.”

Jas Maison Scotch Bloes Maison Scotch Broek G-Star Pumps Zara Tas Gucci

Vrijdag
Just another day at the office waar ik me verheug op een avondje uit eten met mijn vriend. Overdag draai ik mijn pink pineapple shirt van Ganni, in de avond verwissel ik ‘m voor een jurkje en hoge hakken.”

Blazer Minimum T-shirt Ganni Jeans 2ND ONE Enkellaarzen Zara Tas Gucci

Zaterdag
“Op zaterdag vind ik het altijd lekker om met mijn vriend buiten de deur te ontbijten, in de buurt rond te struinen om vervolgens wat aan te rommelen in huis. Niet de meest comfortabele outfit om dit in te doen overigens, maar het rokje is té leuk om hem alleen maar in de zomer te dragen.”

Coltrui Zara Rokje Mango Tas Céline Enkellaarzen Zara

Zondag
“Mijn verjaardag wordt wederom gevierd, dit keer met vriendinnen. We gaan brunchen bij The Corner Bakery, een aanrader in de buurt van het Museumplein. Er wordt gegeten, gelachen, nog meer gegeten én veel Instagram content gemaakt ;-)”

Blazer H&M Broek H&M Pumps H&M Tas Gucci

1 reactie tot nu toe

  • Yes, een van de leukste rubrieken op Quarter is terug!

    Comment door Claire, November 15, 2016 om 1:32 pm

Plaats een reactie