Switch To Mobile Version

Bronte in Londen: stylish interieur en lekker eten

Binnenkort een tripje naar Londen op de planning? Ik hook je graag up met de ultieme dinertip: Bronte. Het pas geopende restaurant – Bronte opende vier maanden geleden haar deuren - is sfeervol, daarnaast is het interieur is om door een ringetje te halen en de burgers smaken goed. De wijn trouwens ook.

DOOR JAMIE LI

Net terug van twee dagen Londen, dus ik heb wat tips voor je. Om te beginnen met restaurant Bronte, dat ideaal is voor als je net zoals ik houdt van een pretty interieurtje én tegelijkertijd van lekker eten. Ik kan weinig zinnigs zeggen over de andere gerechten, maar ik kan je garanderen dat zowel de softshell crab burger als de beef burger de moeite waard is.

Het interieur is zoals ik het graag zie: roze, velvet en items van Tom Dixon. Je kent de Britse interieurontwerper o.a. van deze iconische spiegellampen in de kleuren koper, goud en zilver. Tom Dixon’s Design Research Studio maakte dat de plek er zo gelikt uit ziet.

Bronte ligt in West End Londen op steenworpafstand van Trafalgar Square. Prijskaart? Gemiddeld €20 per hoofdgerecht.

Bronte
The Grand Building
1-3 Strand, London
+4420 7930 8855
www.bronte.co.uk
@bronte_london

Plaats een reactie