Switch To Mobile Version
mac_inthespotlight_strobecream_goldlite_white_300dpicmyk_1
mac_inthespotlight_extradimensionskinfinish_softfrost_white_300dpicmyk_1
View all

Nog meer ‘stroben’ met deze nieuwe tinten van M.A.C.

Sommige dagen straalt je huid wat minder dan andere dagen. No worries, dit is jouw redmiddel. Trouwens ook ideaal voor extra shine op de dagen dat je wél glanst.

DOOR SHADY FEREIDOONI

Je wil de hoogtepunten van je gezicht in de spotlight zetten, maar bent niet per se van contouring? Ga dan voor de strobe techniek en geef je make-up look een extra boost. Breng bijvoorbeeld de strobing poeders of cremes uit M.A.C.’s In The Spotlight-collectie aan op het topje van je jukbeenderen, het bruggetje van je neus en neem vooral ook je kin mee. Ze zijn lekker zacht van structuur en smeren daarom hartstikke soepel.

Of je het nu fijner vindt om te smeren of juist meer bent van het poederen, M.A.C. Cosmetics heeft je back met zowel poeders als crèmes. Onze voorkeur gaat echter uit naar de crèmes. De strobe sticks zijn makkelijk aan te brengen en geven een mooiere glans.

Klaar voor de perfecte glans op je gezicht? Op 12 november 2016 is de pre-launch in Douglas en vanaf 19 november 2016 te verkrijgen bij alle M.A.C. verkooppunten. (Vanaf €31,-)

Plaats een reactie