Switch To Mobile Version

Skincare routine: blurred lines & geen wallen meer

Wat ik ’s ochtends aan make-up gebruik, heb je al eens gezien. Maar wat gaat daaraan vooraf; die oh zo belangrijke basis zodat de make-up goed blijft zitten. Ik vertel het je!

DOOR JAMIE LI

Gevoelig meisje
Ik heb een gevoelige huid en kan daarom niet alle crèmes hebben. Het is altijd een kwestie van voorzichtig uitproberen. Beetje aftasten hè. Clinique en ik gaan way back, dus er is inmiddels sprake van dik vertrouwen. Daarom ben ik helemaal in mijn nopjes met deze nieuwe Pep-start lijn.

Wallen, doei!
Mijn dagelijkse routine: onder de douche reinig ik mijn huid. Bijvoorbeeld met de Clinique Exfoliating Cleanser. Mijn chronisch slaaptekort werk ik muy rapido weg met de oranjekleurige wallen-killer: de Pep-Start Eyecream. Ideaal na een half nachtje doorwerken en weer vroeg op moeten voor de kids #workingmomlife. Gewoon even aanbrengen onder de ogen met de speciale applicator in halve-maan-bewegingen. Vervolgens in laten werken en dan kan de dagcrème erop. Ik ga voor een luchtige moisturizer die een lekkere hydratatieboost geeft: de Hydrorush SPF20.

Blurred lines
Als finish, ga ik snel wat zaakjes recht trekken. Bijvoorbeeld de lijntjes op mijn voorhoofd, die extra droog lijken en extra trekken in de ochtend. Eén vingertje van de Hydroblur Moisturizer maakt de lijntjes blurry, alsof het een live Photoshop tool is. Tip: smeer de Hydroblur ook op je lippen. Het geeft een mooi mat effect en versterkt je natuurlijke lipkleur.

Ben je al helemaal vertrouwd met een eigen skincare routine? Dan raad ik je in ieder geval de Hydroblur eraan toe te voegen. Natuurlijk verdwijnen je lijnen niet als sneeuw voor de zon, maar de moisturizer maakt ze zichtbaar minder aanwezig (tried & tested!). Dat is toch goed nieuws, niet?

De gekleurde potjes zijn immers sexy voor je badkamerplank. Proberen? De Pep-start producten zijn hier verkrijgbaar.

(spon)

Plaats een reactie