Switch To Mobile Version

Een glowy skin in vijf minuten

Een huidje dat glanst maar niet glimt? Dat kan. In vijf minuten.

DOOR JAMIE LI

A glow to go: een glanzende huid in een paar minuten. Hoe je dat doet? Ik zal je het vertellen.
Op pad met Estée Lauder

Ik reisde af naar Antwerpen om een Estée Lauder event bij te wonen waar ik fijne trucjes heb geleerd met de focus op: ​how to un​ lock your inner beauty. Deze trucjes deel ik graag met jou.

De basis
Een glanzende huid is met de juiste producten in vijf minuten geregeld, maar daarvoor moet je basis wel in orde zijn. Zorg daarom goed voor je lichaam. Dat betekent goed slapen, verantwoord eten (cheat days included!), veel water drinken en vind ook een manier om te ontstressen. Ik maak mijn hoofd bijvoorbeeld leeg door een serie of film te kijken, koekjes en taarten te bakken, of door een lekker lange wandeling te maken met mijn zoontjes.

Glow-to-go
Dat is de basis. En al dat verantwoord eten en goed slapen doe jij vást al. Nu nog de kleine trucjes die je binnen vijf minuten een glowy skin geven. Een glowy skin in zes stappen:
- Gebruik een dagcrème die jij fijn vindt. Vorige week maakte ik kennis met de Estée Lauder, Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Crème. De eerste stap richting een Jennifer Lopez-glowtje is gezet.
- Ga voor een naturel make-up. Vrouwen die dagelijks gaan voor een zware make-up, ‘verschuilen’ zich achter een laag maquillage. Je bent mooi zoals je bent, dus laat dat zien! Nu snap ik dat donkere kringen en fijne lijntjes altijd verborgen moeten worden. Dus werk met een semi-transparante foundation, bronzer en concealer. En hier de ultieme tip voor je foundation: meng deze met twee druppels van een serum dat jij lekker vindt.
- Glanzen is mooi, glimmen niet. Voorkom glimtaferelen met een transparante poeder (deze zijn meestal wit, lijkt eng, maar het werkt echt alleen matterend). Deze kan gewoon over je make-up heen. Je zult zien dat de glans blijft, maar het glimmen verdwijnt.
- Doe een zachte bronzer op de plekken waar je best mag shinen. Bijvoorbeeld op het jukbeen.
- Finish met een blush waar een subtiel glittertje in zit. In deze vlog laat ik de nieuwe aanbreng-techniek die ik leerde tijdens het event al even zien: lach breed uit en maak met je penseel een x’je op de bolling van je wang.
- Finish je look met een nude lipstick.

Voilà, een glow to go, in een paar minuten.


(spon)

Plaats een reactie