Switch To Mobile Version

Pannenkoeken eet je bij Mook

Afgelopen zaterdag hadden we zin in pannenkoeken, en dan ga je naar Mook.

DOOR JAMIE LI

Mook is recentelijk geopend in Amsterdam Oud-West. Vlakbij de Bilderdijkstraat vind je ze. Mook is niet alleen geinig ingericht, ook de gerechten zijn een plaatje om te zien. We gingen voor The Mancake (met cheddar en bacon, hoe anders) en The Blue Magic, met blueberries, maple syrup en geraspte kokos. Lekker!

Wat je moet weten over Mook: je eet er heerlijke pannenkoeken onder het genot van hip hop muziek. Neem je kids mee, want ze maken graag een pannenkoekje op maat. De pancakes zijn biologisch en bevatten alleen natuurlijke suikers. Tot slot: Mook is lekker tot 21.00 uur geopend.

mook-amsterdam-04
mook-amsterdam-02
mook-amsterdam-01
View all

Mook Pancakes
De Clercqstraat 34, Amsterdam
Geopend van 9.00h – 21.00h
facebook.com/mookpancakes

Plaats een reactie