Switch To Mobile Version

Quarter magazine wint Dutch Mom Blog Award

Hoera, een allereerste award voor Quarter magazine. Wat zeg ik, twee awards! Recentelijk werden namelijk de Dutch Mom Blog Awards uitgereikt. We zijn trotse eigenaar van zowel de vakprijs als de publieksprijs in de categorie fashion. Ik ben trots!

DOOR JAMIE LI

Dutch Mom Blog Awards
Het is alweer de derde keer dat de Dutch Mom Blog Awards werden gehouden. Op vrijdag 16 september zijn de prijzen uitgereikt aan de beste lifestyle, fashion en parenting blogs, gericht op moeders, in museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam. Ik kon er helaas niet bij zijn vanwege een zakelijk reisje naar Stockholm, maar ik kon via Instagram toch een beetje meegenieten.

Winning!
Quarter magazine viel in de prijzen in de categorie fashion. Mijn dank gaat uit naar iedereen die op Quarter magazine heeft gestemd en natuurlijk naar de vakjury! “Goede content die Jamie brengt met humor. Haar YouTube video’s worden goed bekeken en haar blogdesign ziet er supercool uit”, aldus de vakjury.

Ik ben happy! Deze awards krijgen een mooi plekje.

www.momblogawards.nl


In de categorie fashion won @quartermagazine zowel de jury als de vakprijs! #dmba16 #momblogawards

Een foto die is geplaatst door Dutch Mom Blog Awards (@dmbanl) op

2 reacties tot nu toe

  • Nice! Zeker verdiend, van harte gefeliciteerd!

    Comment door Tia, September 26, 2016 om 4:16 pm
  • Welverdiend! :-) XX

    Comment door Elise, September 27, 2016 om 12:23 pm

Plaats een reactie