Switch To Mobile Version

Waarom kende ik deze webshop niet eerder?

Sinds een paar dagen helemaal in de ban van – voor mij – een nieuw parel in de wondere wereld van online shoppen: Public Desire. Alleen maar leuke schoenen. Kon niemand me daar eerder over vertellen?

DOOR JAMIE LI

Het zijn vooral schoenen die hartstikke inspelen op de trends van nu en tegelijkertijd betaalbaar zijn. Neem de glitter ankle boots of de perspex schoentjes. Lof it. Ik heb er zelf nog niks gekocht omdat ik bijna alles leuk vind. Kan niet kiezen. Kan geen knopen doorhakken. Onder andere de paren hieronder heb ik al honderd keer opnieuw in mijn winkelmandje gegooid.


www.publicdesire.com

2 reacties tot nu toe

  • Wow. Gevaarlijk zo een webshop. Thanks for sharing.

    Comment door Nesrin, September 18, 2016 om 12:34 pm
  • #2 doet me denken aan Assepoester. In a good way

    Comment door Miriam, September 19, 2016 om 1:45 am

Plaats een reactie