Switch To Mobile Version

Genius! Elke maand je favoriete mascara in de brievenbus

Goed nieuws uit beautyland: het nieuwe Nederlandse mascaramerk FRIDAY, geeft je de mogelijkheid de ideale mascara zelf samen te stellen en deze iedere maand (of twee of drie maanden, wat jij wil) te ontvangen.

DOOR JAMIE LI

Het vinden van de perfecte mascara is als het vinden van de perfecte jeans: dat gaat niet makkelijk. Maar het nieuwe beautymerk van eigen bodem, FRIDAY, heeft daar wat op gevonden.

Kan niet mis gaan
Namelijk een custom made mascara. Je kiest allereerst een mascaraformule die bij jouw wimperwensen past. Bijvoorbeeld sexy subtiel (Oops !!) of lekker over de top (I Want More). In totaal zijn er zes verschillende mascara’s. Daarna kies je het borsteltje dat jij fijn vindt. Je kan uit acht borsteltjes kiezen. Van rond tot robuust en van rubber tot lekker spits, er is voor ieder wat wils.

Mijn mascara
Zelf gebruik ik I Want More, in combinatie met brush no.4. Dit is mijn ideale mascara-combi, omdat de mascara zelf de wimpers een volumeboost geeft, plus extra lengte. En ik kies altijd brush no.4, omdat ik smalle, rubberen borsteltjes toch het fijnst vind werken als je wilt separeren. Ook proberen? Maak gebruik van de Quarter x FRIDAY voucher met 50% korting op je eerste mascara. Yay! Klik hier voor de voucher.

Past gewoon door de brievenbus
Ideale mascara gevonden? Voor €10,50 (mascara inclusief bezorging) wordt jouw doosje mascara zo vaak als je wilt bij je thuis bezorgd, bijvoorbeeld maandelijks, tweemaandelijks of drie-maandelijks, jij kiest! #genius

Ben jij meer van de dikke borsteltjes of houd je juist van subtiel? No problemo, dan stel je gewoon jouw ideale mascara samen, toegespitst op jouw wensen. Kijk hier welke mascara bij jou past. www.fridaymascara.com

Eerder vertelde ik al over de mascara’s van FRIDAY in het eerste deel van Dingen waar ik blij van word. Bekijk de video hieronder.

1 reactie tot nu toe

  • Leuke actie, ik heb er direct 1 besteld. Ben benieuwd en super handig de keuze in mascara en vooral het borsteltje.
    Dank voor de voucher, Jami.

    Comment door Carolien, September 8, 2016 om 8:02 pm

Plaats een reactie