Switch To Mobile Version

Vlog #27: Jurkenstress & nieuwe bank uitzoeken

Oh oh, een mega lange vlog, sorry! Korter lukte gewoon niet. In deze vlog: een nieuwe bank uitzoeken met Alain, jurken stress voor de bruiloft van Eddie & Dalida (zwager en schoonzus), losgaan tijdens het Appelsap Festival en eindelijk weer good vibes met Lenny.

Zit je klaar voor een extra gezellige week? Onderstaand mijn nieuwste vlog!

Geen enkele video van mij missen? Klik op de onderstaande button om je op mijn kanaal te abonneren!

2 reacties tot nu toe

 • Hi Jamie,

  Welke merk (+ kleur) lippenstift was dat (van je vriendin)?
  Love it!

  Love,

  Lucy

  Comment door Lucy, August 15, 2016 om 9:27 pm
 • Loooove de vlog, zoals altijd of course! En super super toffe bank uitgezocht! Ben nog steeds verliefd op de Rest Sofa van Muuto (vooral in roze natuurlijk): https://www.misterdesign.nl/rest-sofa-muuto.html Helaas ook hier eentje thuis die ik niet blij maak met deze kleur, haha!

  Xx Sofie

  Comment door Sofie, August 15, 2016 om 10:34 pm

Plaats een reactie